Το ΣτΕ απέρριψε προσωρινά το αίτημα υγειονομικών για «πάγωμα» του υποχρ. εμβολιασμού

 

Το ΣτΕ απέρριψε προσωρινά το αίτημα υγειονομικών για «πάγωμα» του υποχρ. εμβολιασμού



Εκκρεμεί το αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ - Οι δικηγόροι ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να αγνοούν την απόφαση της Ευρώπης που ακυρώνει τα πάντα...

Σε απόρριψη τεσσάρων αιτήσεων που ζητούσαν το προσωρινό «πάγωμα» του υποχρεωτικού εμβολιασμού προχώρησε το Συμβούλιο της Επικρατείας, παρά το γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Ένωση με ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ κανονισμό απαγορεύει την υποχρεωτικότητα.

Νοσοκομειακοί γιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι νοσοκομείων, ζητούσαν να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους.

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες αποφάσεις έχουν προσωρινό χαρακτήρα και πλέον το Τμήμα του ΣτΕ εξετάζει αν θα προχωρήσει στην έκδοση απόφασης επί αναστολής της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ή όχι.

Οι τέσσερις προσωρινές διαταγές αφορούν σε 115 συνολικά προσφεύγοντες. Υπενθυμίζεται, ότι στην Ολομέλεια του ΣτΕ εκκρεμεί ανάλογο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ για έκδοση προσωρινής διαταγής και αναστολή της απόφασης για υποχρεωτικότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις