Οι προδοτες εχουν την ιδια παντα μουρη....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΛΗΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

''Δεν θα εμπλέξω την Ελλάδα εις έναν πόλεμον με την Τουρκία δια την Κύπρο. Άλλωστε η Κύπρος Κείται Μακράν της Ελλάδος δια την αποστολή στρατιωτικής βοηθείας''

Τάδε έφη αυτός ο ηγετίσκος της δεκάρας στις 14 Αυγούστου 1974 όταν ο 2ος Αττίλας βρισκόταν σε εξέλιξη και αύξανε το ποσοστό κατοχής της Κύπρου από 4% που ήταν στη πρώτη εισβολή στις 20ης Ιουλίου στο 37%. Ξεχασμένος στα Παρίσια γκομενιαρίζοντας επανήλθε στο πολιτικό προσκήνιο την 24 Ιουλίου όταν η Χούντα του παρέδιδε την Εξουσία. Συσκεπτόμενος μαζί με τον Αρχηγό της Χουντας Φαίδωνα Γκυζίκη και τους άλλους προδότες, αποφάσιζαν να αφήσουν την Κύπρο στο έλεος των Τούρκων. 46 χρόνια μετά η επάρατη δεξιά με επικεφαλή τον ανεπαρκέστατο και πολιτικό φελλό τον Μητσοτάκη πάλι στο προσκήνιο μας δίνει την χαριστική βολή και χάνεται έτσι οριστικά το αβύθιστο αεροπλανοφόρο και ακρογωνιαίος λίθος για την άμυνα του Ελληνισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις