Η 14η τροπολογία Άσσος στο μανίκι του Trump

 






ΗΠΑ

ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ


Το «Μυστικό Όπλο» του Trump αποκαλύπτεται: 


Η 14η Τροπολογία επιτρέπει στον Πρόεδρο να αφαιρέσει ψήφους από το Εκλογικό Σώμα πολιτειών που υποστηρίζουν τη λογοκρισία κατά των ψηφοφόρων - Επιτρέπει μαζικές συλλήψεις Δημάρχων, Κυβερνητών και Δικαστών που υποστηρίζουν το BLM (Οι ζωές των μαύρων μετράνε).


Συγκεκριμένα, η 14η Τροπολογία δίνει στον Πρόεδρο την εξουσία για:


  Σύλληψη και κράτηση επ' αόριστο όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων - συμπεριλαμβανομένων των Δημάρχων, Κυβερνητών, Κρατικών Νομοθετών, Ομοσπονδιακών Δικαστών και των Υπαλλήλων Επιβολής του Νόμου - που υποστηρίζουν "εξεγέρσεις" κατά των Ηνωμένων Πολιτειών ή που έχουν "δώσει βοήθεια ή συμπαράσταση" στους εχθρούς της Αμερικής. (Τμήμα 3)


  Εξάλειψη των θέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Καλιφόρνια, και άλλες πολιτείες που ενέχονται στην υποστήριξη σε πλατφόρμες λογοκρισίας Big Tech, που υποστηρίζουν την εξέγερση κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και "γεφυρώνουν/μειώνουν" το δικαίωμα των πολιτών που ψηφίζουν, να συμμετέχουν στις εκλογές (μέσω λογοκρισίας). Αυτό σημαίνει ότι, οι ψήφοι των εκλογικών σωμάτων θα μειωθούν επίσης αναλογικά σε αυτές τις πολιτείες. (Τμήμα 2)


  Εξάλειψη όλης της Ομοσπονδιακής Οικονομικής Υποστήριξης για τις πόλεις και τις πολιτείες που είναι αναμεμιγμένες με τις «Ανταρσίες» ή τις «Εξεγέρσεις» ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τμήμα 3 αναφέρει συγκεκριμένα ότι όλες αυτές οι αξιώσεις για ομοσπονδιακές χρηματικές υποχρεώσεις στις πολιτείες, «θα πρέπει να θεωρηθούν παράνομες και άκυρες». (Τμήμα 4)


Στην ουσία, η Δέκατη Τέταρτη Τροπολογία παρέχει στους Αμερικανούς πολίτες το δικαίωμα "Ίσης Προστασίας" σύμφωνα με το νόμο - αλλά για τους Δημόσιους Υπαλλήλους ή τις Πολιτείες που έχουν ανάμειξη σε "Ανταρσία ή Εξέγερση" κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, το δικαίωμα για ίση προστασία ανακαλείται.


Οι Δημοκρατικοί τα γνωρίζουν ήδη όλα αυτά, γι' αυτό και επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα εκλογικό χάος, ελπίζοντας να ρίξουν ολόκληρη την εκλογική διαδικασία σε μαζική σύγχυση, από την οποία σχεδιάζουν να επιχειρήσουν ένα Παράνομο Πραξικόπημα -  για να αποκλείσουν τον Trump από το αξίωμα, και να διεκδικήσουν την Πολιτική Εξουσία του Έθνους.


Εννοείται πως τα πάντα σε σχέση με τις εκλογές στις ΗΠΑ βρίσκονται υπό πλήρη ελέγχο. Τυχόν εφαρμογή της 14ης Τροπολογίας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για να αποφευχθούν οποιαδήποτε χειρότερα, ΑΛΛΑ για να τελειώνει γρηγορότερα το...Μάζωμα/Συλλήψεις και Καθάρισμα του "Βάλτου".


Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και ΣΑΡΩΤΙΚΟ!


#DrainTheSwamp

#TheGreatAwakening2020

#WWG1WGA #DonaldTrump2020

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις