Infibulation

 Infibulation:

Είναι το πλήρες ξύσιμο του κόλπου και του περιβλήματός του, για να αποτρέψει την σεξουαλικη επαφή του κοριτσιού.  Αφήνουν μια μικρή τρύπα, έτσι ώστε να αποβαλλει τα ούρα και τα υγρά της περιόδου. Δένουν τα πόδια τους με ένα σχοινί για μέρες, μέχρι να επουλωθεί η πληγή. Συνήθως χρειάζονται 15 έως 40 ημέρες, κατά τις οποίες το κορίτσι παραμένει δεμένο, δεν μπορεί να κινηθεί.
Βασικά τα ράμματα ανοίγουν εκ νέου από τον σύζυγό της την ημέρα του γάμου, ώστε να μπορεί να έχει στενές σχέσεις μαζί της. Κατά την γέννηση οι γυναίκες πρέπει να κοπούν ξανά, επειδή το άνοιγμα του κόλπου είναι πολύ μικρό για τη διέλευση του μωρού. Φανταστείτε το τραύμα, τον σωματικό πόνο και κυρίως τον ψυχικό...
Τέτοιες τερατώδεις και κανιβαλιστικές πρακτικές εξακολουθούν να υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Εάν πνιγήκατε στην αρχή όταν το διαβάζατε, παρακαλώ μοιραστείτε το! Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν τι είναι ή τον τρόμο που εξακολουθεί να σπέρνει στις αθώες παιδικές ψυχές. Τα κορίτσια αυτά  δεν χρειάζονται τη λύπη σας. Χρειάζονται τη φωνη σας. Χρειάζονται άτομα να μιλήσουν γι' αυτά και για ό,τι δεν μπορεί να ακουστεί στον κόσμο.
Μοιραστείτε το! Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις