Ήρθαν τα εμβόλια ..πόσο δούλεμα τρώμε;;;

    1) Ο θάλαμος αυτός δεν κατεβάζει θερμοκρασία κάτω από -25 με τίποτα!                   2) Όταν άνοιξαν τον θάλαμο έστω και με -20 έπρεπε να αχνιζει από τη διαφορά θερμοκρασίας με το περιβάλλον.                            3) Τα εμβόλια για να κρατήσουν χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε τέτοιον θάλαμο έπρεπε να είναι μέσα σε isobox με υγρο αζωτο, και όχι σε χαρτοκιβωτια.                                                4) Σε καμία περίπτωση δεν ξεφορτώνεις προϊόντα βαθείας κατάψυξης στο πεζοδρόμιο ακόμη και για λίγα δευτερόλεπτα, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, διότι παθαίνουν αλλοιώσεις.                                              5) Ο  άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον θάλαμο πρέπει να είναι βιονικος με -70


που μας λένε και αυτός είναι άνετος με ενδυμασία ελαφριά. Κάποιος ή κάποιοι μας κάνουν πλάκα;;;!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.

..Μας δουλευουν ασχημα....!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις