Ο Βελόπουλος απαντά στον Μητσοτάκη για το εμβόλιο : Aναταραχή στο πολιτικό σύστημα

 



H απάντηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου για την έκκληση του πρωθυπουργού περί «οικειοθελούς εμβολιασμού» των πολιτικών αρχηγών ώστε να «πειστούν» οι πολίτες περί της ασφάλειας του εμβολίου για τον κορωνοϊό, σίγουρα θα συζητηθεί.

Αναφέρει ο κος Βελόπουλος:

Επειδή γίνεται συνεχώς έκκληση από τον πρωθυπουργό να κάνουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί το εμβόλιο που ίδιος διατείνεται ότι είναι ασφαλές, η Ελληνική Λύση τον ενημερώνει ότι στα πλαίσια της σοβαρότητας και του υψηλού αισθήματος ευθύνης που την διακρίνει, δεν θα προτρέψει ποτέ τους Έλληνες, είτε με την φυσικήτης παρουσία είτε μέσω δηλώσεων της να κάνουν οι πολίτες ένα εμβόλιο για το οποίο δεν είμαστε 100% σίγουροι για την αποτελεσματικότητα του.

Το εμβόλιο πρέπει να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό. Εκούσια ή ακούσια συναίνεση σε κάτι που είναι αμφίβολο ουδέποτε θα δώσει η Ελληνική Λύση.

ΥΓ1: Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να πείσει και τον κύριο Μακρόν για την ασφάλεια του συγκεκριμένου εμβολίου.

ΥΓ2: Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι εταιρείες, θα εγγυηθούν προσωπικά σε κάθε Έλληνα για τις ποινικές και αστικές ευθύνες που θα φέρουν σε περίπτωση τυχόν παρενεργειών;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις