Εκλογες την 6η Ιουνίου

 


Γράφει ο Κούλης..


Ο Κος Μητσοτακης  με τις εκλογες της 6ης Ιουνιου οδηγει την χωρα τους επόμενους μηνες σε ακυβερνησία.

Τα λαθος λοκ νταουν η κακη δχση του 2ου κυματος επιδημίας και η αγανακτηση του κόσμου  εχουν φερει πολυ πισω τα ποσοστα της Ν.Δ.
.Η πρωτη κινηση ηταν να πεταξει μεσα στις ακροδεξιές παραταξεις τον Τραγκα  ο οποίος ως μαριονετα του συστηματος να τις διασπάσει  ωστε ουτε ο Κασιδιαρης αλλα ουτε και ο Βελοπουλος που αντλουν ψηφοφόρους απο αυτην την μερια αλλα κ απο τους δυσαρεστημένους της Ν.Δ. να μην  κατορθώσουν να μπουν στην βουλη κατι που με την απλη αναλογικη συμφερει το πρώτο κομμα..
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα σχηματίσει αυτοδυναμία το πρώτο κομμα στις προσερχομενες εκλογές της 6ης Ιουνιου  και ετσι η χώρα
μέσα σε μια πολύ δυσκολη περιοδο που βραζει απο οικονομικη βυθιση αλλα και από πολεμικες ιαχες των γειτονων που φτανουν εως την Ουκρανια θα αφησει την χωρα στο έλεος κάποιας Οικουμενικης μεχρι τις δεύτερες  εκλογές του Σεπτεμβριου..
Ετσι αμεσως μετα το Πασχα θα αφησει τα παντα ανοικτα εστίαση, καφε.. θα δώσει οτι περισσοτερο μπορεί σε χρηματα  και με συμμαχο τον καιρο λεγοντας οτι σας οδηγησα στην ελευθερια  θα   ανακοινώσει εκλογες..
Τα ταμειο ανακαμψης αλλωστε δεν μπορει να υλοποιηθει χωρις την υπογραφη καποιου τυπου μνημονιου και αυτο θα πρεπει να γινει  αφου ξαναεκλεγει ..
Ίσως η χειροτερη περιοδος για την Πατρίδα  ερχεται μεσα στους επομενους μηνες και θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για καθε ενδεχομενο 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις