Δένδιας Τσαβους ..οι κρυφές σκεψεις

 


Το να λες τα αυτονόητα ως Υπ.Εξωτ  δεν μπορεί αυτό από μόνο του  να σε κάνει ήρωα .Φυσικα και ήταν ότι καλύτερο έχουμε ακούσει από κυβερνητικά χείλη τουλάχιστον τα τελευταία 70 χρόνια ..και μάλιστα μέσα στην Τουρκία σε επίσημη συνέντευξη τύπου με πλήθος ξένων ειδησεογραφικών καναλιών να μεταδίδουν τις Ελληνικές θέσεις παγκοσμίως. .Σίγουρα  ο ηρωισμός αυτός τρίζει το εσωτερικό της ΝΔ μιας και η κεφαλή της έχει αποτύχει  σε όλα τα εσωτερικά και τα εξωτερικά της χώρας  και αν όχι σε όλα θα λέγαμε στα πλείστα των μεγάλων οικονομικών εθνικών αλλά και επιδημιολογικών προβλημάτων..
Σαφως βέβαια η επίσκεψη του Αμ. πρέσβη   στο γραφείο του Δενδια μια μερα πριν την επίσκεψη του Έλληνα  ΥΠΕΞ στην Τουρκία  δείχνει τΙ στάση  που θα πρεπει
η Ελλ κυβέρνηση  να κρατήσει  καθοδηγίαν της Αμερικής , (στην ουσία η Ελλάδα   σαυτήν την επίσκεψη.)που κατουσία ήταν να πιεστεί η Τουρκία ώστε να γυρίσει στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ με ότι συνεπάγεται αυτό  με τα τεκτενόμενα και την συμμετοχή της Τουρκίας στην Ουκρανία .
Η Ελλάδα  λοιπόν έχει μπλεχτεί σε εξαναγκασμένες συνομιλίες ήτας με την Τουρκία ,μέσω της Γερμανίας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ .που δεν θα την αφήσουν αλώβητη καθώς τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει η Τουρκία θα είναι Κύπρος και Αιγαίο..
Από εμάς εξαρτάται  λοιπόν πόση πατρίδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας .

Γράφει ο Κούλης...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις