Επίθεση του ΕΛΙΑΜΕΠ Στον Κο Δενδια

 


Ενοχλήθηκε μέλος της επιτροπής του ΕΛΙΑΜΕΠ  και συγκεκριμένα ο  Κος Ιωακειμίδης ο οποίος με άρθρο του επιτέθηκε στον Κο Δενδια .

Η εν λόγω συμβουλευτική επιτροπή της


κυβέρνησης ιδρύθηκε επί εποχής Σημητη και έχει ως σκοπό να συμβουλεύει πάνω σε εθνικά θέματα την εκάστοτε κυβέρνηση

 .Δυστυχώς μόνο για το συμφέρον της Ελλάδος δεν συμβουλεύει ..και τα μέλη της δεν έχουν δείξει τόσα χρόνια  καμία θετική ενέργεια ,σκέψη ..συμβουλευτική υπέρ της Ελλάδος . Πώς άλλωστε όταν το 80%των επιχορηγήσεων της εξαρτάται από πρεσβείες μη φίλιες προς την Ελλάδα 

Δήλωσε ότι δεν θα έπρεπε να αναφερθούν δημόσια οι λεπτομέρειες της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο χωρών και στα επίμαχα θέματα την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν θετικές; ενδείξεις συμφωνιών μέσω των διερευνητικών σε θέματα Εθνικά οικονομικά  εμπορίου..κλπ. Στην ουσία του λέςι πως  έπρεπε να σιωπήσει και να μην πει τίποτε ..αυτοί είναι οι σύμβουλοι της κυβέρνησης και ένας από αυτούς είναι και ο Κος Ντοκος  που μετεχει στις διμερές συναντήσεις  των διαπραγματεύσεων..

Γράφει ο Κούλης...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις