"Αυτή είναι η μετά-κορωνοϊό Δημοκρατία!" Συνέντευξη του ομότιμου καθηγητή. Γ. Κασιμάτης ( Συνταγματολόγος)


 Σήμερα διαπράττεται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

 Σήμερα σκοτώνεται η θέληση του ανθρώπου. Γιατί θέλουν να τον κάνουν αγέλη. 

 Γι’ αυτό πρέπει να κινηθούν οι δυνάμεις της κοινωνίας. 

"Αυτή είναι η μετά-κορωνοϊό Δημοκρατία!" Συνέντευξη του ομότιμου καθηγητή.

 Γ. Κασιμάτης ( Συνταγματολόγος)

 «Είναι ένα ολόκληρο σχέδιο στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουν οι κοινωνίες. Δεν μιλάω αντιπολιτευτικά, αλλά πολιτικά. Με την αριστοτελική έννοια του ευ ζην. Για την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής και για την πατρίδα. Με όρους αστικής δημοκρατίας. Σήμερα διαπράττεται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος σκότωνε ανθρώπους. Αλλά έμενε η κοινωνία. Σήμερα σκοτώνεται η θέληση του ανθρώπου. Γιατί θέλουν να τον κάνουν αγέλη. Γι’ αυτό πρέπει να κινηθούν οι δυνάμεις της κοινωνίας. Εναντίον ενός συστήματος στο οποίο δεν υπάρχει κανένας έλεγχος».


http://antilogoshanion.blogspot.com/2021/05/blog-post_19.html

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης!

Κασιμάτης: Να γίνει μια αντίσταση η οποία θα τους αναταράξει. Γιατί κάνουν την πλύση εγκεφάλου; Για να γλιτώσουν την λαϊκή αντίσταση. Η πλύση εγκεφάλου είναι η παράλυση του εγκεφάλου για αντίσταση. Σε κάνει πρόβατο. Το πρόβατο κοιτάζει να φάει τη βοσκή που θα του πάει ο τσοπάνος. Δεν σκέφτεται ότι ο τσοπάνος θα το σφάξει. Σκέφτεται μόνο «το πράγμα που θα φάω σήμερα». Και αυτό είναι που θα μεταλλαχθεί. Θα μετασχηματίσει τους ανθρώπους σε αγέλη.


–Και η οποία αγέλη θα στρέφεται σε βάρος αυτών που προσπαθούν να αντισταθούν.

Κασσιμάτης: Ασφαλώς. Παραδείγματος χάριν σε όσους έχω μιλήσει εγώ, τα βάλανε μαζί μου. «Είσαι τρελός», μου λένε, «δηλαδή όλοι οι άλλοι κάνουνε λάθος;». Πιστεύουν ότι η αγέλη έχει δίκιο. Στο τέλος τα θύματα θα είναι αυτοί που αντέχουν ακόμη και είναι ζωντανοί, αυτοί θα υφίστανται τον πόλεμο των άλλων (σσ αυτοί δηλαδή που καταλαβαίνουν την παγίδα που έχει στηθεί σε βάρος των ανθρώπων, θα έχουν απέναντί τους την «αγέλη»).


http://www.press-gr.com/2021/05/blog-post_799.html


«Γνῶμες, καρδιές, ὅσοι Ἕλληνες, ὅ,τι εἶστε μὴν ξεχνᾶτε, δὲν εἶστε ἀπὸ τὰ χέρια σας μονάχα, ὄχι! Χρωστᾶτε καὶ σὲ ὅσους ἦρθαν, πέρασαν, θὰ ᾿ρθοῦνε, θὰ περάσουν! Κριτές, θὰ μᾶς δικάσουν οἱ ἀγέννητοι, οἱ νεκροί.»

 Κωστής Παλαμάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις