Οι φρεγατες ενδιαμεσης λυσης πρεπει να ερθουν χθες..


 Γραφει ο Κουλης...

Η Αμερικη  μια απο τις μεγαλες Παγκοσμιες δυναμεις καθοτι δεν ειναι πλεον η μονη όπως την δεκαετια του '90.παρουσιαζει μια ταση καμπης σε θεματα εξωτερικης πολιτικης διοτι αφησε να ενδυναμωσουν  κρατη οπως το Ιραν  η Τουρκια η Ινδια....καιμε οσα εδωτερικα προβληματσ εχει ..τρεχει αυτην την στιγμη να μαζεψει τον χαμενο χρονο και να συννετησει τους συμμαχους της ..

Ετσι  αυτην την στιγμη τον πρωτο  συμμαχο που πρεπει να μαζεψει ειναι η Τουρκια η οποια ταλανιζεται και στην αγκαλια της Ρωσιας  ..αλλα εχει και το δικο της οραμα να γινει ξανα η μεγαλη Οθωμανικη αυτοκρατορια με βασικο χαρακτηρα, του κρατους, το Ισλαμ.

Η Τουρκια  Αφγανοποιειται ή Ιρανοποιειται  που ειναι μια πιο ηπια μορφη της αλλαγης της ..Αυτο βεβαια δεν θα το επιτρεψει η Αμερικη  και θα προετοιμασει οσο ακομη μπορει, το εδαφος για την μεταΕρντογαν εποχη ..

Ετσι δειχνει χαρακτηρα προς τους Τουρκους  καλης θελησεως προτεινοντας  φρεγατες για την Ελλαδα  μη συμβατες με το επηχηρεισιακο σχεδιο του Αιγαιου αλλα και πιεζοντας την ,να μην παρει φρεγατες απο αλλα κρατη...

Η Τουρκια εκμεταλευομενη ολη αυτην την οπισθοχωρηση των ΗΠΑ  θα επιχηρησει αυτο που θελει εδω και χρονια ..την διχοτομιση του Αιγαιου ..την αποβαση σε καποιο νησι μας η να αρπαξει και το υπολοιπο  κομματι της Κυπρου.

Η Ελλαδα θα πρεπει τωρα..!! αυτην την στιγμη.να παραλαβει τις φρεγατες ενδιαμεσης λυσης  καθοτι το καλοκαίρι θα ειναι πολυ θερμο και κανεις  δεν θαρθει να μας βοηθησει ..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις