Ο Ιταλός γιατρός, Giuseppe De Donno, υπέρμαχο της θεραπείας κατά του Covid-19 με υπεράνοσο πλάσμα,

 Ο Ιταλός γιατρός, Giuseppe De Donno, υπέρμαχο της θεραπείας κατά του Covid-19 με υπεράνοσο πλάσμα, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουλίου κρεμασμένος στο σπίτι του στο Curtatone αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. 




Ο De Donno ήταν 54 ετών και είχε παραιτηθεί από τη θέση του επικεφαλής της Πνευμονολογίας στο νοσοκομείο της Μάντοβα τις πρώτες μέρες του Ιουνίου για να ξεκινήσει, στις 5 Ιουλίου, το νέο επάγγελμα του γενικού ιατρού στο Πόρτο Μαντοβάνο.




Σύμφωνα με το Rainews o εισαγγελέας της Μάντοβα ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο του Giuseppe De Donno, πρώην διευθυντή πνευμονολογίας στο νοσοκομείο Carlo Poma. Ο Ντε Ντόνο φέρεται να αυτοκτόνησε με απαγχονισμό και βρέθηκε από τα μέλη της οικογένειάς του στο σπίτι του στο Curtatone, αλλά ο εισαγγελέας θέλει να ερευνήσει εάν όντως πρόκειται για αυτοκτονία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις