Καναδάς – Καταγγελία στην βουλή των αντιπροσώπων για 86 εμβολιασμένες μητέρες που γέννησαν νεκρά μωρά

 Πρόκειται για τον βουλευτή Nicholls του Οντάριο, ο οποίος ρωτά στη Βουλή γιατί 86 μητέρες γέννησαν νεκρά παιδιά! Ποια η απάντηση των φιλελευθεύρων

“Ξύπνησε” από ανησυχία την βουλή αφού ξεστόμισε τέτοια καταγγελία ο βουλευτής, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει από δείκτες, πολλές μητέρες που τύχαιναν να ήταν και εμβολιασμένες, είχαν γεννήσει νεκρά μωρά.





“Αρχικώς” είπε, “οι γιατροί συνιστούσαν σε έγκυες να μην κάνουν το εμβόλιο” πράγμα που έγινε, αλλά όπως αναφέρει στην συνέχεια, αφού δόθηκε το “πράσινο φως” από τους επιστήμονες να κάνουν το εμβόλιο, ο βουλευτής καταγγέλλει πως μέσα σε μια περίοδο από τότε, υπήρξαν περιστατικά γέννησης νεκρών παιδιών, προκαλώντας πανικό στην βουλή των αντιπροσώπων.

 

Η απάντηση από μεριάς των  Φιλελευθέρων

“Είναι ασφαλές, το συστήσαμε σε έγκυες γυναίκες, που θα τις προστάτευαν, θα προστάτευαν και το μωρό επίσης.”. Ενημέρωσε, πως το εμβόλιο σε έγκυες είχε συστηθεί από τον Καναδικό οργανισμό υγείας, από τον οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής και τον ΠΟΥ, καταλήγοντας ότι είναι ασφαλές, όπως είπε.

Τα λόγια του κυβερνώντος κόμματος μοιάζουν να μην απαντάνε ουσιαστικά στα αίτια που προκάλεσαν τις καταγγελίες θυμάτων που γέννησαν άψυχα μωρά, ενώ η βουλευτής απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα που έθιξε ο Nicholls.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις