ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε

 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε



Η κυρία Ούρσουλα Πρόεδρος της ΕΕ μητέρα 7 παιδιών, της οποίας ο σύζυγος είναι διευθυντής αμερικάνικης φαρμακευτικής εταιρείας που παράγει εμβόλια, χορεύει με ιδιαίτερα διαχυτική διάθεση με τον ελληνικής καταγωγής επίσης Διευθυντή φαρμακευτικής εταιρείας της Pfizer, που μας έχει... "χώσει" τα περισσότερα εμβόλια.


Η κυρία αυτή, της οποίας την κρίση αμφισβητούν πολλοί μεταξύ των οποίων και εγώ, αντί να έχει κάποιο καντούνι στο Βερολίνο να βάφει νύχια, τοποθετήθηκε στην θέση της Προέδρου της Κομισιόν το 2019 απο το αμερικάνικο κατεστημένο προκειμένου να εξισορροπήσει την φιλορωσική στάση της συμπατριώτισας της Μερκελ, που είχε με την πολιτική της εξαρτήσει πλήρως την ΕΕ, με το αζημίωτο βέβαια, απο το ρωσικό φυσικό αέριο. 


Και αφού τα αμερικανάκια..την έκαναν με τα εμβόλια του φιάσκο του κορωνοϊού,  υποχρέωσαν την αμερικανόδουλη ΣουσΟυρσουλα και τους "ηγέτες" των 27 κρατών μελών να επιβάλουν κυρώσεις στην Ρωσία που προμηθεύει την ΕΕ με το 60% των αναγκών της σε ενέργεια χωρίς να έχουν εναλλακτικές επιλογές προμήθειας και να αγοράζουν επίσης αμερικάνικα όπλα για να αμυνθούν απο τον δήθεν ρωσικό κίνδυνο. Αποτέλεσμα: Η ακριβοπληρωμένη ηγεσία της ΕΕ που όπως συμβαίνει στίς πλείστες των περιπτώσεων πιάστηκε στόν ύπνο και δεν μερίμνησε έγκαιρα να εχει επαρκή αποθέματα καυσίμων στο διάστημα των βλακωδών Lockdown και όταν η τιμή ήταν πολυ χαμηλή, να πληρώνουμε τώρα το αμερικάνικο σχιστολιθικό αέριο και πετρέλαιο 6 φορές περισσότερο απο ότι το προμηθευονται οι αμερικάνοι καταναλωτές. Οι κυρώσεις στην Ρωσία τελικά έβλαψαν μόνο την ΕΕ και όλες τις φτωχές χώρες που κινδυνευουν και με επισιτιστική κρίση και όχι την Ρωσία της οποίας το νόμισμα απο το ψηλότερο 149 έναντι του $ τον Μάρτιο να πέσει τώρα στο χαμηλότερο 63, και να έχει επισης κερδίσει 64δις περισσότερα απο την τεράστεια αύξηση των καυσίμων στην διάρκεια του πολέμου.


Μέχρι τώρα πίστευα ότι την ΕΕ την κυβερνούσαν επιτήδειοι και απατεώνες αλλά τώρα πείστηκα ότι την κυβερνούν αμερικανόδουλοι βλάκες και άκρως επικίνδυνοι οι οποίοι πρέπει άμεσα να κληθούν να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για την τεράστεια ζημιά που μας προκάλεσαν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις