Χρηματική αποζημίωση 200.000 ευρώ επιδίκασε η ελληνική Δικαιοσύνη σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για τον θάνατο ανήλικου υποξεία σκληρυντική παρεγκεφαλίτιδας ως συνέπεια του εμβολιασμού της από εμβόλιο mRNA. των Pfizer/BioNTech.

Χρηματική αποζημίωση 200.000 ευρώ επιδίκασε η ελληνική Δικαιοσύνη σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου για τον θάνατο  ανήλικου υποξεία σκληρυντική παρεγκεφαλίτιδας ως συνέπεια του εμβολιασμού της από εμβόλιο mRNA. των Pfizer/BioNTech.



Η αποζημίωση είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, η πρώτη που αναγνωρίζει ευθύνη του ελληνικού δημοσίου για τις παρενέργειες από εμβολιασμό, οι οποίες μάλιστα οδήγησαν στον θάνατο ένα ανήλικο παιδί και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την καταβολή ανάλογων αποζημιώσεων, όχι μόνο για θανάτους, αλλά και για περιπτώσεις που περιπτώσεις που η υγεία των εμβολιασμένων έχει υποστεί μόνιμη ζημιά. 


Από το δικαστήριο αναγνωρίστηκε ότι η βλάβη που επήλθε στην υγεία της ανήλικης είναι «υπέρμετρη» και «με ευθύνη του δημοσίου» και επιδίκασε αποζημίωση κατ’ άρθρο 4 παρ. 5 του Συντάγματος.

Π.χ. τα αυτοάνοσα νοσήματα που κυριολεκτικά «θερίζουν», ειδικά μετά τον εμβλιασμό από εμβόλια τεχνολογίας mRNA.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις