Ο έλεγχος του νερού είναι το επόμενο βήμα της ΝτΠ


 Μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη γαλλική εταιρεία Suez για την εξαγορά του 40% της εταιρείας νερού της Θεσσαλονίκης έναντι 100 εκατ. ευρώ.


Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία της εταιρείας, να πούμε ότι ήταν η εταιρεία που αγόρασε μαζί με την Vivendi την εταιρεία ύδρευσης (Obras Sanitarias de la Nacion) του Μπουένος Άιρες. Μόλις ιδιωτικοποιήθηκε το νερό στο Μπουένος Άιρες, η τιμή πήρε την ανηφόρα, ενώ η ποιότητά του πήρε την κάτω βόλτα (800.000 πολίτες έμειναν χωρίς νερό), καθώς βέβαια και οι υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης της πρωτεύουσας της Αργεντινής (1.000.000 έμειναν χωρίς πρόσβαση στα δίκτυα ύδρευσης με ολέθρια αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία). Αξίζει να πούμε ότι όταν οι Αργεντίνοι ξεσηκώθηκαν και έδιωξαν το ΔΝΤ και τους εγχώριους συνεργάτες τους αρνούμενοι να πληρώσουν το χρέος που τους είχαν φορτώσει, η γαλλική εταιρεία υποχρεώθηκε με το ζόρι να εγκαταλείψει τη χώρα.

Φίλε .μου και ΣυνΕΛΛΗΝΑμου  σεβαστοί οι προβληματισμοι σου ..

Να είσαι σίγουρος ότι δεν ενεργησαμε ποτέ σπέρνοντας πανικό οχι τώρα που μας διαβάζουν έκατονταδες αλλα και  πρωτύτερα όταν μας διάβαζαν χιλιάδες πριν ρίξουν την Σελίδα .

Η είδηση, την οποία δεν θα την βρεις πουθενά. καθαρή. ,και σε κανένα  κανάλι  ότι θα έχουμε πρόβλημα με το νερό ..έρχεται αναλύοντας όλα τα γεγονότα που γίνονται σιγά σιγά γύρω μας  τα οποια προβάλει το σύστημα βομβαρδίζοντας μας  καθημερινά με την  στερεψη πηγαδιών ποταμών λιμνών ..κλπ

 Προβάλλουν συνεχώς  την ελλειψη νερού ..και μάλιστα  σε περιοχές που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με νερό όπως η Αγγλία ..Γερμανία..και   δημιουργούν αυτό το κλίμα ανασφάλειας και φόβου στον κόσμο ..για να φτάσουν στον τελικο τους  σκοπό που είναι ο έλεγχος και του νερού ..Ευτυχώς στην Ελλάδα  δεν υπογραφτηκε ακόμη  κάτι τέτοιο   ευτυχώς που το συμβούλιο της Επικρατείας δεν ενεκρινε την πρόταση της κυβέρνησης να περάσει το νερό σε ιδιωτικά χέρια ..και μάλιστα Γαλλικών συμφερόντων  στην Σουέζ.. ευτυχώς που δεν ήταν εκείνη την περίοδο πρ.του ΣτΕ η σημερινή πρόεδρος της Δημοκρατίας .

Βεβαίως έχει περάσει ένα 14%στην εν λόγω εταιρεία σε σχέση με.το 40%ομως που  ζητούσε είναι και αυτό κάτι 

Το να γεμίσει κάποιος την.






μπανιερα του με νερό όπως μας λες για παράδειγμα ..,φυσικά και ειναι ακραίο και δείχνει πανικό ..ποτέ δεν μιλήσαμε για τέτοια  προληπτικά μέτρα ....προτείνουμε  όμως όπως ο καθένας έχει στο σπίτι του π.χ...5πακετα μακαρόνια 2/3ρυζι ..ένα αλεύρι δύο κλ.κρεας στη κατάψυξη ..και δύο μπουκάλες νερό .τρεις κονσέρβες ...καλό  θα  ήταν αυτά τα  οποία θεωρεί ο ίδιος=πως πρέπει  να έχει  για ώρα ανάγκης ..όπως πολλοί λέμε ..να αυξήσει τις ποσότητες αποθήκευσης. διότι μπορεί να τα χρειασθεί πραγματικά  σε πραγματική ανάγκη  Δεν είπαμε ποτέ ν γεμίσει μια αποθήκη με τροφιμά μακράς διάρκειας  ούτε να γεμίσει ένα βυτίο νερό ..

Μιλάμε πως λογω οχι της κλιματικής κρίσης οπως θέλουν να μας πεισουν αλλα λόγω της μεθοδευμένος κρίσης επισητιστικης ενεργειακής και ελειψης του νερού  τα Κράτη θα οδηγηθούν σεναν απολυτο έλεγχο  όλων των τροφών και οι λαοι θα είναι απόλυτα ελεγχόμενοι .αφού η πρόσβαση τους σε τροφή και νερό θα είναι με το .μετρο που θα επιβάλει η ΝτΠ

Όταν η Σουέζ έχει τον απόλυτο έλεγχο του νερού σε 118κρατη έως σήμερα δεν νομίζω να έμεινε και πολυς χρονος  για όλα όσα προαναφέραμε . Το ότι αναφέρουμε  μαζέψτε νερό και τροφές δεν σημαίνει πανικό αλλά προλειψη ....καθως δεν βλέπουν  όλοι ...αυτό που έρχεται 

Η λύση θα ήταν όλοι οι Δημότες  του κάθε Δήμου που δηλώνει επιθυμία πώλησης του νερού στην συγκεκριμένη εταιρεια αλλα και σε καποια άλλη με άλλο.ονομα για παραπλανηση  του κόσμου  να διαμαρτυρηθούν έντονως ..ώστε να μην περάσει κάτι τέτοιο ..Το νερό αλλά και η ενέργεια η ΔΕΗ  δλδ.είναι Δημόσια αγαθά και απαγορεύεται να τα διαχειρίζονται εταιρείες  ιδιωτες κλπ. για ευλογούσε λόγους ..

Σίγουρα δεν θα επιβιωσει κάνεις αν έχει  10λιτρα παραπάνω ή 50κονσερβες ..

Θα επιβιωσει  όμως  το πρώτο δεκαήμερο ..το πρώτο δεκαπενθήμερο που θα είναι το πιο δύσκολο σε μια σοβαρή κρίση διότι ακόμη δεν έχουμε δει ούτε την ελάχιστη   παρά μόνο ακριβείες..

.Θα έρθει όμως και αυτή ..κοντεύει ..

Εάν έχει λοιπόν τα προς το ζειν για τις πρώτες ;δύο εβδομάδες θα μπορέσει να αντιδράσει και να σταματήσει αυτήν την λελαπα που θα έρθει ..αφού δεν την έχει  σταματησει  από τώρα ..

Εάν δεν έχει όμως ούτε νερό να πιει τότε θα γίνει φτερό στον άνεμο ..το δικό τους ..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις