Κόρινθος Παραλια. Κανταρες.ενας δρόμο τόσο επικίνδυνος σαν να είσαι στην Καμπούλ



 Δυστυχώς ένας παραλιακος προορισμός στην Κόρινθο σε μια από τις αναπτυσομενες περιοχές του Δήμου αντί να είναι τόπος έλξης τουριστών και θαμώνων έχει φτάσει να είναι τόπος αποφυγής ως προορισμός , διότι δεν παρέχει καμία μα καμία ασφάλεια στους λουόμενους στους επισκέπτες στου τουρίστες  αλλά και στους μόνιμους κατοίκους . 

Την  οργανωμένη παραλια από τον οικισμό και τα μαγαζία που βρίσκονται στην περιοχή χωρίζει ένας δρόμος τον οποίο διασχίζουν καθημερινά εκατοντάδες  πολίτες αλλά και προσωπικο που μεταφέρει  καφέδες .κ.α. προς τους λουόμενους ,με κίνδυνο πραγματικά την ίδια τους την ζωή

Ο δρόμος αυτός είναι Περιφερειακός και συνδέει την Κόρινθο με.αλλες πόλεις και χωριά του Δήμου  ως επι των Πλειστών παραλιακά αλλα και  με το ΜΟΛ.που έγινε στον χώρο της Σωληνουργιας Κορίνθου η οποία έκλεισε άραγε γιατί;;  και έτσι έχει μεγάλη κυκλοφορία από  ιδιώτες ,από ταξί,από λεωφορεία τουριστικα αλλά και του ΚΤΕΛ   κλπ..κλπ.. τα οποια τροχοφόρα κινούνται με απίστευτες ταχύτητες μέσα σε κατοικημένη περιοχή αλλά και  παραλιακη τοποθεσία ..

Δυστυχώς ούτε ο  Δημος  αλλά ούτε και η Αστυνομία έχουν πάρει δραστικά μέτρα. για την αποφυγή ατυχημάτων που είναι σχεδόν καθημερινά 

Όσο για δυστυχήματα  δεν θέλουμε να αναφερθούμε 

Ο Δήμος προφανώς σκεφτεται τους ψήφους που  θαχασει αν διατάξει την αστυνόμευση της περιοχής  με σαμαρακια  με ραντάρ με φωτογραφήσεις με φώτα τροχαίας  με τοποθέτηση κηκλιδωματων διότι αν φύγει ένα αυτοκίνητο από τον δρόμο η απόσταση στις πρώτες ξαπλώστρες δεν είναι πάνω από 20μετρα Υπάρχουν ένα σωρό άλλα μέσα όπως υπάρχουν σε κάθε πόλη μιας οργανωμενης πολιτείας. τα οποία όμως  μετρα δεν εφαρμόζει ο εν λόγω Δήμος διότι οι κλήσεις που θα ακολουθήσουν θα αγανακτησουν τους παρά ταύτα ευηποληπτους πολίτες οι οποίοι θα τρέξουν να του χτυπήσουν την πόρτα να  τους σβήσει την κλήση θυμίζοντας του, τις ψήφους που θα χάσει..

Όχι Κε Δήμαρχε  ούτε μια στιγμή δεν θα πρέπει να τους το επιτρέψετε 

Και εσείς ελεεινοί σταματήστε. να είστε δουλοπρέπεις και τουλάχιστον οι ανεγκεφαλοι σκεφτείτε πως μπορεί να δουλεύει η κόρη σας εκεί ο γιος ας η να πάνε τα παιδιά σας για μπανιο και να έχουν κάποια ατύχημα 

Επιτελους ας σταματήσεις όλο αυτό το γλυψιμο να πάει Η Ελλάδα μας μπροστα.

Επιτέλους ..όχι ρεεε ασυνειδητε δεν θα τρέξεις και εσύ /Δήμαρχε δεν θα σβήσεις την κλήση ..

Ντροπή πρώτα λοιπόν στους νεοΈλληνες ..και έπειτα στον Δήμαρχο και κατεπεκταση στην πολιτεία που δεν ερμοζουν τους Νόμους διότι οι Νόμοι υπάρχουν ..αλλά όλοι κάνουν τα στραβά μάτια 

Το να βάλει κάποιους πλαστικούς κώνους δείχνει την προχειρότητα του Δημάρχου με την οποία  αντιμετωπίζει ενα τοσο σοβαρό πρόβλημα ..

Βέβαια υπάρχουν και οι αερογέφυρες και οι υπόγειες διαβάσεις αλλα που να περισεψουν.τα χρήματα καθώς οπως μας είπαν οι Πολίτες της περιοχής κοιτάξατε πως να ανδιαμορφωσετε την Κεντρική πλατεία της Κορίνθου δύο χρόνια βγάζοντας τα δέντρα κεγιζοντας την με τσιμέντο.


Το πρόβλημα μεγαλώνει καθώς πολλοί ασυνείδητοι οδηγοί παρκάρουν παράνομα κατα μηκος του δρόμου για ενα χιλιόμετρο με αποτέλεσμα όσοι από την παραλία θέλουν  να διασχισουν τον δρόμο πολίτες  αλλά και αυτοκίνητα που σταθμεύουν στον χώρο της παραλίας και θέλουν να βγουν στην οδό πρέπει να μπουν σχεδόν στο μέσον της δεξιάς λωριδας με ότι αυτό συνεπάγεται .

Συγκονονιολογοι προφανώς και υπρχουν στον Δήμο.ισως δεν θα προλαβαίνουν. να δουν το εν λόγω θέμα ..

Σας το επιδυκνειουμε λοιπόν 

Όσο για την Τροχαία Κορίνθου  εκεί να δείτε  ..

Περιμένουμε λοιπόν αποφάσεις 

.Το ότι δεν είμαστε ντόπιοι αυτό δεν είναι προβλήμα να παρακολουθούμε το θέμα από κοντά ..

Προσπαθείστε οι αρμόδιοι να σώσετε κάποια ζωή πριν γίνει το κακο  




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις