Άρχισαν και μπερδεύουν τον κοσμο σχετικά με το ιό ..πρέπει να επικρατήσει μια σύγχυση στον πληθυσμό και αυτό κάνουν

 Για δείτε τι λένε οι ειδικοί 

Επιτροπή Εμβολιασμών εισηγείται να δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού με δεύτερη αναμνηστική δόση σε άτομα ηλικίας 30 ως 59 ετών εφόσον το επιλέξουν»


Αυτό ακριβώς το σημείο σχολίασε και ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος επεσήμανε πως «εφόσον δεν υπάρχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα τότε δεν θα έπρεπε να γίνει και η σχετική εισήγηση αυτή τη χρονική περίοδο. Ορισμένοι επισήμαναν  ότι θα μπορούν να κάνουν την τέταρτη δόση όσοι φοβούνται. Αυτός βέβαια δεν είναι επαρκής λόγος για να δικαιολογηθεί μια πολιτική, ειδικά όταν δεν υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση».


Μαγιορκινης. Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός ότι δεν φαίνεται να υπάρχει πίεση στο ΕΣΥ, κάνει τους επιστήμονες να θεωρούν ότι όλα θα κυλήσουν καλά. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτή φάση. Ο κόσμος ανάλογα με τις προσωπικές του καταστάσεις θα πρέπει να χρησιμοποιεί τη μάσκα και να κάνει τεστ», υπογράμμισε.


Καπραβελος Τα δεδομένα από τον ΕΟΔΥ είναι καλύτερα, άφησε όμως πίσω του 2.000 νεκρούς τον Ιούλιο και Αύγουστο» είπε – μεταξύ άλλων – ο Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο Παπανικολάου.

Ο Νίκος Καπραβέλος παρομοίωσε την πανδημία του κορωνοϊού με πόλεμο, σημειώνοντας ότι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. «Η ανθρωπότητα στο πέρασμα των αιώνων έχει τρεις θανάσιμους εχθρούς: τον λιμό, την πείνα και τον πόλεμο. Και οι τρεις είναι πολύ κοντά μας. Κλείνει το καλοκαίρι με ένα 6ο κύμα, τα δεδομένα από τον ΕΟΔΥ είναι καλύτερα, άφησε όμως πίσω του 2.000 νεκρούς τον Ιούλιο και Αύγουστο, δεν είναι λίγοι», είπε αρχικά. Είμαστε μπροστά σε ένα νέο κύμα κορωνοϊού, χειμωνιάτικο -Να μην εγκαταλείψουμε τα μέτρα


Παγώνη: Δεν θα χρειαστούν μέτρα στα σχολεία αν τα κρούσματα παραμείνουν χαμηλά - Όσοι επιστρέφουν από διακοπές, να κάνουν τεστ

Όπως υπογράμμισε, «δεν υπάρχουν πλέον υποχρεωτικά μέτρα. Αν τα πράγματα παραμείνουν όπως είναι τώρα, θα αξιολογηθούν από την επιτροπή λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία οι δείκτες. Αν τα κρούσματα είναι έτσι, αν τα πράγματα είναι όπως τώρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται τα παιδάκια να πάνε με μάσκα στο σχολείο» και πρόσθεσε, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, πως η «επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας, είναι καλύτερη».

Εσείς τώρα τι νομίζετε ότι δεν ξέρουν ο ένας με τον άλλον τι θα πούνε ;;Φυσικά και ξέρουν δεν είναι κούτοί, εμάς μας έχουν για.κουτους 

Έτσι όσο ο κόσμος πιεζετε αυτοί αφήνουν μια σύγχυση ένα μπέρδεμα απόψεων χωρίς σαφή κατεύθυνση  ώστε να αφήσουν προς το παρόν την απόφαση στους πολίτες αφήνοντας όμως και κεντρίσματα  για το τι πρέπει να κάνουν ..Εσύ νομίζεις οτι είσαι ελεύθερος; να αποφασίσεις όμως στην ουσία σεχουν τόσο καλά δεμένο που μόνος σου υπακούς σαυτό που θέλουν να σου επιβάλουν .

Τελικώς θα βγουν και  από πάνω ..

Να ξέρετε πως οταν στον λαό επικρατεί σύγχυση απόψεων από τους ειδικούς τότε ο λαός είναι πιο εύκολα διοικησιμος χωρίς μεγάλη πίεση .

Οι ευχαριστημένοι σκλάβοι είναι πιο βολικό για το σύστημα από τους αγανακτισμένους 

Και οι δύο όμως είναι ΣΚΛΑΒΟΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις