Μας έκανες εχθρό του Πούτιν

 Οι Έλληνες της Ουκρανίας περίπου 200χλδες σε αριθμό..αφού ο Πουτιν τους έδωσε την ανεξαρτησια τους ..την επόμενη ημέρα τους ρώτησε με Δημοψήφισμα εάν θέλουν να ενωθούν με την Ρωσία..και να αποτελουν ένα ενιαίο Κράτος και όχι ένα κράτος μέσα σε άλλο..

Οι Έλληνες λοιπόν αυτοί. αποφάσισαν δια της οδού του Δημοψηφίσματος να ενωθούν με την Ρωσία και όχι με την Ουκρανία  και μάλιστα σε ποσοστό πάνω από 95,%..

Δεν.ζητησαν ούτε να ενωθούν με την Ουκρανία αλά ούτε και να μείνουν ανεξαρτητο Κρατος υπο την ασφάλεια φυσικά της Ρωσίας ..

Καλο είναι επίσης να γνωρίζουμε πως.καθολη την διάρκεια των συγκρούσεων αντιστέκονταν με Ελληνικές Σημαίες ..και οι πόλεις έχουν Ελληνικά ονόματα αλλά και  η Μητρική τους γλωσσα είναι  η Ελληνικη ..


Όλα αυτά ευκαιρία του πολέμου έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό της Ελλάδος καθώς καμία κυβέρνηση δεν αναφέρθηκε ποτε σε Ελληνικές μειονότητες  που υπάρχουν γύρω μας.οι οποιες ήθελαν απλά ένα χέρι συμπαράστασης με τη μαμά Ελλάδα ..χωρίς άλλες διεκδικήσεις ή απαιτήσεις.

Η Μαμά Ελλάδα οι πολιτικοί  δλδ ποτέ δεν ασχολήθηκαν με αυτούς τους Έλληνες  πόσο άλλο θα έπρεπε  με αυτους της ΒΗπειρου της Κύπρου  της Ιμβρου της Τενέδου. Της Κωνσταντινούπολης .ακόμη και με τους Έλληνες εντός της ενδοχώρας όπως αυτοί του Καστελόριζου των Οινουσσών ..και πολλών άλλων περιοχών που το αθηναϊκό κράτος έχει ξεχάσει ότι υπάρχουν ..

Αυτόυς λοιπόν τους Έλληνες που διατηρούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία στα βάθη της Ρωσίας εδώ και 2000χρονια όρθια ..πολεμά ο Πρωθυπουργός και στέλνει όπλα  στους Ουκρανούς να τους πολεμήσουν ..να τους σκοτώσουν...

Είχε πει θα ξαναχτίσει το νοσοκομείο στην Μαριούπολη  μια πόλη Ελληνική καθαρά Ελληνική ..

Τολμάς να πας εκεί και να δηλώσεις κάτι τέτοιο ..μπορείς;;

Μπορείς ;;Να ξανασφηξεις το χερι του Πούτιν ;;

Αυτή είναι ουσία.εισαι εχθρός των εκεί Ελλήνων 

Άρα είσαι εχθρός και των έδω Ελλήνων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις