213 Γουρουνια...

 213.  Γουρούνια περίμεναν στην σειρά ..ίσως ο όρος είναι και πολύ  λίγος για να αποδώσει το μέγεθος της κτηνωδίας  τους..

Μαζι με τον μαστρωπο τους  θα πρέπει να εμφανιζονται τα πρόσωπο τους στις οθόνες .καθημερινά 

Θέλουμε να δούμε ποιοι είναι τα τέρατα ......Απαιτούμε.δικαιοσυνη 

Και αυτό φοβόμαστε   ότι  δυστυχώς δεν θα αποδωθει 


Και πως γίνεται  όλοι αυτοί οι .μαστρωποι  να  βρίσκονται στις τάξεις της ΝΔ...Μην ξεχνάτε τον Λιγνιαδη τον Γεωργιάδη .τιν Φουρθιώτης .και πολλούς άλλους σκηνοθέτης ηθοποιους ....κλπ..αλλα και επιχειρηματίες 

Τι συμβαίνει μέσα στην ΝΔ..;;ΣΑΠΙΛΑ ..

Θέλουμε Διακιοσυνη ...

Η ιδια η γυναικα του Ηλια Μιχου  ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ που πολιτευεται με τον Μπακογιαννη, ζητουσε απο τη μανα της 12χρονης να το κουκουλωσουν!!!! Με ανταλλαγμα ΧΡΗΜΑΤΑ! Aυτο ειπε τωρα η μανα!

Στην ΝΔ και στην ΕΛ.ΑΣ μαθαίνω πως εύχονται και προσεύχονται να μην διαρρεύσει η λίστα των 213 πελατών του παιδοβιαστή μαστροπού Ηλία Μίχου.

Καταιγιστική και ΜΠΡΑΒΟ της η δικηγόρος της οικογενειας της 12 χρονης #Σεπολια για τα κανάλια που βρίσκονται εξω απο το σπίτι της και την εκθέτουν βαναυσα. Καταγγέλλει πως βγαίνουν φωτογραφιες της με pixel. ΕΣΡ ακουει; ΕΣΗΕΑ; Υπ. Τυπου; Εισαγγελια Ανηλικων;

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε το βιασμό του 12χρονου κοριτσιού "ερωτική πράξη" ενώ έδειξε και (επεξεργασμένη) φωτογραφία του. Αν ο βόθρος είχε πρόσωπο θα ήταν της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τι ζούμε αλήθεια 

Πόση μεγάλη  ειναι η αυτή η σιχαμερή διαπλοκή ..στις; Τάξεις; Της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης που δεν έχει σηκώσει γη και ουρανό  

Γιατί. Δεν μαζευεί του;ς Βουλευτές της Όλοι και να αποχωρησει από την Βουλή ;;

Πόσο σαποιοι είσαστε όλοι σας..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις