Σκόπια και Τουρκία γαλουχούν τις επόμενες γενιές ώστε κάποια στιγμή αυτά τα παιδιά που τώρα είναι 8-10 χρονών θα μεγαλώσουν ξέροντας ότι η Ελλάδα κατέχει τμήματα της μεγάλης γαλάζιας πατρίδας των Τούρκων 

Κάτι ανάλογο γίνεται και στα Σχόλεια των Σκοπίων όπου μαθαίνουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σκοπιανός και ότι η Ελλάδα έχει καταχραστεί την ιστορία των Σκοπίων 

Αυτό κάνουν αυτά τα κράτη ενώ εμείς στα βιβλία της ιστορίας μας στα παιδιά που πρέπει να μάθουν την πραγματική ιστορία τα ελληνόπουλα γράφουμε πώς οι Έλληνες της Μικράς Ασίας συνωστίστηκαν στα παράλια και επειδή μαζεύτηκε πολύς κόσμος έπεσαν στη θάλασσα και πνίγηκαν 

Καταλαβαίνετε τώρα τι γίνεται;; ένω εδώ έχουμε  τις αηδίες που λέει ο καιρίδης ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τον κάδο σκουπιδιών που έχω έξω από το σπίτι μου και ότι είμαστε όλοι παιδιά των Οθωμανών 

Αυτοι είναι που ετοιμάζουν τις επόμενες γενιές αυτούς ψηφίσατε..


Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα τουρκικά σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, με τους Τούρκους να φτιάχνουν στρατιώτες για το μέλλον.


Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί αναφορικά με το μέλλον της τουρκικής θεώρησης για την παράνομη Γαλάζια Πατρίδα των Τούρκων, η οποία μοιράζει το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.


Σύμφωνα με τον ναύαρχο ε.α. Τσιχάτ Γιαϊτσί, οι παράνομοι τουρκικοί χάρτες θα προστεθούν στη διδακτέα ύλη στα σχολεία καθώς ο Τούρκος εκ των πατέρων της παράνομης τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, είχε συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Παιδείας.


«Είναι σημαντικό να πούμε στα παιδιά μας για την σημασία των θαλασσών μας γιατι πρέπει να τις προστατέψουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στην τουρκική τηλεόραση.


Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Φτιάχνουν στρατιώτες οι Τούρκοι


Το «Δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας» θα διδαχθεί για πρώτη φορά ως μάθημα σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, με το όνομα Maritime Politics and Strategies στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.


«Ειμαι σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα θα αναδείξει ανθρώπους που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Τουρκίας», είπε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις