Οι συγγενείς των θυμάτων έχουν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλοντας ότι, μπάζωσαν το σημείο και «θάφτηκαν» πολύτιμα στοιχεία της έρευνας.

Διενεργείται από χτες νέα αυτοψία από ειδικούς πραγματογνώμονες, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν τα θύματα στο πολύνεκρο έγκλημα των Τεμπών ήταν μόνο τα γνωστά 57, ή εάν τα ανθρώπινα μέλη, που βρέθηκαν πρόσφατα, ανήκουν σε άγνωστα μέχρι στιγμής πρόσωπα, που επέβαιναν στις δύο αμαξοστοιχίες και δεν έχουν ταυτοποιηθεί


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφέτης ανακριτής κ. Μπακαΐμης βρίσκεται από χτες το πρωί στα συντρίμμια με ειδικούς πραγματογνώμονες, οι οποίοι κόβουν λαμαρίνες και ψάχνουν για υπολείμματα ανθρώπινων μελών.

Και ώ του θαύματος, κατά τις ίδιες πηγές, από τη νέα έρευνα του ανακριτή, μέχρι τώρα έχουν βρεθεί ανθρώπινες τρίχες, υπολείμματα οστών 2-3 εκατοστών και ανθρώπινο λίπος.


Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Εισαγγελίας Λάρισας, για το ενδεχόμενο να επιχειρήθηκε συγκάλυψη των ευθυνών για το έγκλημα στα Τέμπη, επειδή τα συντρίμμια μπαζώθηκαν αμέσως με αμμοχάλικο, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί πολύτιμα στοιχεία.

Οι συγγενείς των θυμάτων έχουν υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλοντας ότι, μπάζωσαν το σημείο και «θάφτηκαν» πολύτιμα στοιχεία της έρευνας. Όπως έχει αποκαλύψει ο τεχνικός σύμβουλος των οικογενειών των θυμάτων, η έρευνα δεν ήταν ολοκληρωμένη, έγινε βιαστικά και χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία, ενώ δεν απέκλεισε να υπάρχουν και άλλα δείγματα DNA.

Πηγή ειδήσεις ..


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις