Μα.οδηγουν σε.ολοκληρωτικο πόλεμο 

Μας οδηγούν στον αφανισμό της Ευρώπης 


Όλη η Ευρώπη προετοιμάζεται για έναν πόλεμο που η ίδια επιζητεί  ..χμμμμ οι και καλά ηγέτες της.. δλδ.. ,και ενώ οι λαοί της αντιδρούν ..αυτή επιμένει να χτυπήσει την Ρωσία ως την πηγή του κακου για όλα όσα  συμβαίνουν στους λαούς της 

Οι λαοί ομως έχουν ξυπνήσει και αντιδρούν 

.Μην κοιτάτε τον  Νεοελληνικό λαο που ασχολείται  με τα Γιουροβίζιον και τα καρναβάλια 

Άλλωστε δεκαετίες τώρα ο Νεοέλληνας για τα καρναβάλια ήταν και είναι ..

Οι κινήσεις του Τσοτακης ΑΕ φυσικά και εμπλέκουν την Ελλάδα χωρίς οι Έλληνες να έχουν δώσει τέτοια αρμοδιότητα στο καθεστώς αυτό .

Σε όλο αυτό που έρχεται Γερμανία και Γαλλία οδηγούν την Ευρώπη και τον Ευρωπαϊκό λαό  σε κάτι το οποίο δεν υφίσταται και λόγος να οδηγηθούμε 

Σε τι;;

Στον αφανισμό μας 

Προπαγανδίζουν μηνες τώρα κατά της Ρωσίας μόλις διαπίστωσαν ότι αυτό  που ετοίμαζαν με την Ουκρανία ναυάγησε ..

Ευρώπη και ΝΑΤΟ..προπαγανδίζουν λέγοντας ότι η Ρωσία θέλει να επιτεθεί σε χώρες όπως οι χώρες της Βαλτικής..άρα  εναντίων του ΝΑΤΟ.

 

Οξύμωρο όταν Ευρώπη και ΝΑΤΟ .ωθούν την Ρωσία να αμυνθεί σε όλο αυτόν τον λελαπα ενεργειών της Δύσης που τελικά  καθιστούν αναγκαία την επέμβαση της Ρωσίας ακόμη και σε χώρες όπως Γερμανία Αγγλία κλπ.

Όταν το ΝΑΤΟ  υπό τύπου ασκήσεων έχει εδραιωθεί σαυτην την περιοχή της Βαλτικής εδώ και ένα χρόνο ..με μια άσκηση που κρατα έως τώρα πέντε μήνες με 100.000Στρατιωτες 80 μαχητικά αεροσκάφη 50πολεμικα πλοία και  1100 άρματα μάχης και ένα πανίσχυρο στόλο που πλέει στο Αιγαίο μας τότε..

...μόνον άσκηση δεν είναι αυτή 

Ποιος ξέρει ίσως επιτεθούν σε εξωγήινους όταν μαζεύεται τέτοια δύναμη πυρός 

Αλλα κατά ταλλα η Ρωσία θέλει να επιτεθεί 


Ένα ΝΑΤΟ που έφτασε στην Βαλτική μέσων της Αλεξανδρούπολης ας μην το ξεχνάμε 


Σουηδία και Φιλανδία ασχέτως συμφωνιών εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ αλήθεια γιατί και αυτό τώρα ;;

Οι κινήσεις των Δυτικών είναι απειλητικές για την ιδια υπόσταση της Ρωσίας..κάτι ανάλογο για να το καταλάβετε που κανει η Τουρκία σε εμάς ..

Φτάσαμε λοιπόν ο γαλλικός Στρατός να ξεκίνησε ασκήσεις  με προσομοίωση τα εδάφη της Ουκρανίας ενώ ο Μακρόν δηλώνει πως η κόκκινη γραμμή για την Δύση ειναι η  Οδησσός και το Κίεβο ..

Πόλεις;ενός Κράτους  ..που δεν έχει καμία σχέση ούτε με την Ευρώπη αλλά ούτε και με το ΝΑΤΟ 

Ωστόσο βγάζουν γλώσσα ..σε κάτι που δεν τους αφορά ενώ την ίδια στιγμή κάνουν γαργαρα τα αισχη στο Ισραήλ η  και τις επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας ενάντια της Πατρίδα μας που εδώ είμαστε και στο ΝΑΤΟ αλλα και στην Ευρώπη

 

Την ίδια στιγμή ηΑγγλια δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει τη Γερμανία στην αποστολή πυραύλων  Ταους στην Ουκρανία..

Η κατάσταση αρχίζει και γίνεται χαοτική 

Καλύτερα μην σκέφτεστε διακοπές σένα όμορφο ελληνικό νησί αλλά.να σκεφτείτε πως θα προστατεύσετε εσάς και τους δικούς σας σαυτο που έρχεται 

Από εδώ και πέρα  τα γεγονοτα δεν θάχουν αυτήν την ροή ηρεμίας .Θα ειναι ταχύστα και εμείς.θα το νοιώσουμε καλά στο πετσί μας..διότι ο Τούρκος;.τέτοιες ευκαιρίες ψάχνει . την στιγμή που τα νησιά μας έχουν αποστρατικοποιθει καλα.μεθοδευμενα από την  Τσοτακης ΑΕ..δίνοντας επιπλέον αντιαεροπορικά συστήματα των νησιών μας. .

Ο κίνδυνος ειναι τα νησιά μας και οι Ελληναραδες μας εκεί....διότι ο σκοπός της Τσοτάκης ΑΕ είναι να κάνει πιο εύκολη την απόβαση των φίλων της ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

Το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) δήλωσε ότι σε όλους τους πολίτες πρέπει να εμφυτευθεί ένα μικροτσί προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να κάνουν βασικά πράγματα όπως η αγορά τροφής και νερού.

Έτοιμη η Αλβανία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς τηρεί πλήρως τις προϋποθέσεις